GPS-rit Lenterit ’tussen Deûle en Leie’ – dinsdag 21 mei 2024.

Op dinsdag 21 mei 2024 gaat de Lenterit ’tussen Deûle en Leie’ door. Je kan 55 kilometer fietsen richting het Franse jeneverstadje Wambrechies. Opgelet, de toertocht is niet uitgepijld en kan enkel via GPS worden gefietst. Je kan voorinschrijven en ook de dag zelf kan je nog online inschrijven. Bij het online inschrijven en vereffenen kan je onmiddellijk ook de GPX-file downloaden.

Praktische zaken:

Startplaats: Café ’t Hoekske, Menenstraat 174 8980 Geluveld

Starturen: vanaf 09.00 uur tot 14.00 uur voor de 55 km. Tot 17.00 uur kan je ter plaatse inschrijven voor de sterrit.

Afstanden en inschrijven:

  1. 55 km: richting Wambrechies. Inschrijven is enkel online mogelijk om zo ook de GPX-file te hebben via deze link. (2 EUR leden VBR en Leiedal / 4 EUR niet-leden VBR en Leiedal)   Klik hier om in te schrijven!.
  2. Sterrit: dwz. fietsen van bij je thuis tot de startplaats en terug. Dit kan ter plaatse in Café ’t Hoekske. (1 EUR leden VBR / 3 EUR niet-leden VBR)

Vergelijkbare berichten