Welkom!

Welkom op deze nieuwe website! Na bijna 10j hebben we besloten om de website in een nieuw jasje te steken. Net zoals de andere jaren, vind je hier de informatie die je nodig hebt om op zondag te kunnen starten!
– Het klassement omvat de top 3 van elke groep en de link naar het volledig klassement.
– In de volgwagen krijg je praktische informatie omtrent je rit bij VWT-Geluveld.
– Bij de ploegleiding kan je altijd terecht voor vragen, opmerkingen en tips.
– In de bevoorrading kan je wat nieuwe kleren in je musette steken en zeker ook je lidmaatschap!

Zoals je misschien na grondig onderzoek zal zien, is nog niet alle informatie beschikbaar, Dit zal in de komende weken verder beschikbaar gesteld worden. We wouden echter niet wachten om de inschrijvingen opnieuw open te stellen, zodat jullie voldoende tijd hebben om opnieuw lid te worden van toch wel de beste club in de streek 😉

Werkt nog iets zoals je verwacht had, geef me dan gerust een seintje via rob.vanpamel@gmail.com

Vergelijkbare berichten