Vrije wielertoeristen Geluveld

VWT-online

Er zijn 8 verschillende basis pakketten gemaakt, die u hieronder kan bestellen. U kunt enkel één(malig) basispakket aanschaffen als u ook lid bent van onze club. Dus elk basispakket omvat zowel het lidmaatschap voor 2021 als volgende kledij (Vermarc):

trui korte mouwlange broekkousen
trui lange mouwmidseason vest
korte broekkaos body ( vol of net )

Bij een bestelling voor 1/11/20 is er 10€ korting op het lidmaatschap. Bij bestellingen die later dan 1/11/20 gemaakt worden kunnen wij niet meer garanderen dat de kledij tijdig zal geleverd worden bij de start van het nieuwe seizoen (februari 2021)!

De pakketten

We maken verder een onderscheid in de pakketten voor:

  • heren / vrouwen: Uiterlijk is er geen verschil, echter zijn de broeken (zeemvel/bretellen) van de dames anders dan deze van de heren.
  • jongeren: voor leden tussen 14 en 18 jaar.
  • bestaande / nieuwe leden:

Voor bestaande leden

Indien u in seizoen 2020 lid was of u was 3x lid in de periode van 2016 – 2020, dan kan je gebruik maken van de optie bestaande leden.
Het basispakket bedraagt dan 200 EUR ( kledij )+ 80 EUR ( lidmaatschap ).

Voor nieuwe leden

Indien u in seizoen 2020 geen lid was of u was geen 3x lid in de periode van 2016 – 2020, dan dien je gebruik te maken van de optie bestaande leden.
Het basispakket bedraagt dan 250 EUR ( kledij )+ 80 EUR ( lidmaatschap ).

Voor gezinnen

Indien meerdere leden van het gezin wensen in te schrijven, dan is het voldoende om het basispakket meerdere malen toe te voegen aan het winkelmandje. Bij het afrekenen, zal de gezinskorting toegepast worden.

Kledij

Enig resultaat