Vrije Wielertoeristen Geluveld

Update trainingen 25 juli

Het doet ons plezier dat we veel leden mogen verwelkomen op onze trainingsritten. We kunnen momenteel nog altijd genieten van de versoepelingen in de sportsector. We mogen blijven fietsen met groepen van max. 50 fietsers. 

Deze week zien we weliswaar opnieuw een enorme groei van corona besmettingen. Dit baart ons als clubbestuur ook zorgen. Zo willen we nieuwigheden aankondigen en sommige punten herhalen.
– we blijven starten op de markt met vrije ritten tot zeker einde augustus 2020.
– NIEUW!: neem een mondmasker mee naar de startplaats en zeker na de rit in Café ’t Hoekske. Als we wachten op de markt kan deze preventief worden opgezet. Indien niet moet de 1,50 meter afstand op de markt gegarandeerd blijven. In Café ’t Hoekske na de rit is een mondmasker sowieso verplicht!
– NIEUW!: ieder die meegaat naar Café ’t Hoekske heeft bij voorkeur bij de start van de rit door of hij/zij meegaat. We zullen dit noteren op de startlijst.Gelieve bij aankomst nog eens te controleren of de juiste personen zijn binnen gegaan. Gelieve deze namen dan door te geven aan Milan Salomez.

– de groepsverantwoordelijken houden de lijsten bij of geven deze af aan de voorzitter of bestuurslid.
– voel je je ziek, blijf dan thuis!
– de richtlijnen van de groepsverantwoordelijke(n) dienen gevolgd te worden.
– ben je besmet of heb je vragen, gelieve dit onmiddellijk te melden op vwtgeluveld@gmail.com.
– neem papieren zakdoekjes mee.
Als bestuur nemen we de komende weken de nodige beslissingen inzake de haalbaarheid van onze andere organisaties later dit jaar.

Rob Van Pamel • 25/07/2020


Previous Post

Next Post