Vrije Wielertoeristen Geluveld

Update Trainingen

Morgen op 07 juni gaat de eerste training van start en om alles goed te laten verlopen hadden we graag de groepsverantwoordelijke nog eens vermeld. Een welgemeende dank u wel voor deze grote response van jullie! 

G20: GEEL – Dorine Degrieck ,Vandevoorde marleen
G23: VIOLET – Conny Malfait, Geert Deryckere, Henk Scharley, Annemie Stoens, Ronald Rosseel, Liselotte Denys
G26: GROEN – Lamote JC, Mario Demoor, Ronny Lelong, Debeuf Marnix
G28: ROOD – Dirk Gheldof, Geert verstraete, Thijs D’Alleine
G30: BLAUW – Mario Delaere, Peter Parein, Steven Vandooren, Rob Van Pamel

Alle ploegen komen samen om 08.15 op de markt te Geluveld. De markt is onderverdeeld in verschillende zones per groep. De zone waar je groep samenkomt zie je op onderstaand plannetje. Hier dien je je aan te melden bij de groepsverantwoordelijke.
Tijdens het wachten binnen je zone hou je minimum 1,5m afstand van elkaar, denk ook aan de buren en hou het rustig!
Je kan alles nog eens nalezen in onderstaand document.

Op zondag 14 juni hadden we graag opnieuw gestart op de gebruikelijke uren welke we ook aan de kortekeer gebruiken, enkel deze keer aan de markt te Geluveld. 

G30 – 08:00 
G28 – 08:05
G26 – 08:15
G23 – 08:15
G20 – 08:15

Ook is de horeca dan geopend en kunnen we weer aankomen in café ’t Hoekske! Milan heeft ons al gemeld dat hij klaar zal staan om pintjes voor ons te tappen 🙂  
Aangezien ook de horeca de social distancing moet toepassen hadden we ook graag gevraagd om via de WhatsApp groep aan de groepsverantwoordelijken te laten weten of je zou binnen gaan in Café ’t Hoekske. Zo kunnen we dit doorgeven en reserveren bij Milan en kan hij indien nodig de tafels schikken.

Rob Van Pamel • 06/06/2020


Previous Post

Next Post