Vrije Wielertoeristen Geluveld

Opstart trainingen – 7 juni

Zoals gemeld in onze nieuwsbrief zullen we 7 juni starten met trainingen voor VWT-Geluveld. Hoe deze praktisch doorgaan kan je hier raadplegen. We raden jullie ook aan om onderstaand document door te nemen.

Alle ploegen komen samen om 08.15 op de markt te Geluveld. De markt is onderverdeeld in verschillende zones per groep. De zone waar je groep samenkomt zie je op onderstaand plannetje. Hier dien je je aan te melden bij de groepsverantwoordelijke.
Tijdens het wachten binnen je zone hou je minimum 1,5m afstand van elkaar, denk ook aan de buren en hou het rustig!

BRUINGROENROODBLAUWGEELVIOLET
VTTG26G28G30G20G23

Tijdens het fietsen wordt de volgende cluborde steeds gerespecteerd.

  1. We verwijzen in eerste instantie naar ons intern reglement in ons clubboekje en onze website www.vwt-geluveld.be.
  2. De instructies van de groepsverantwoordelijke dienen gevolgd te worden.
  3. Er wordt gestreefd om voldoende ruimte te laten tussen de fietsers, de social distancing schrijft 1,50 meter voor. We proberen dit zo veel mogelijk te benaderen door aan de kop van de groep meer afstand te laten als gewoonlijk.
  4. Door deze bovenstaande maatregel roepen we de leden op om de snelheid niet onnodig omhoog te trekken. We fietsen in groep tijdens de gehele training.
  5. Er wordt zeker al tot einde juni 2020 niet deelgenomen aan organisaties van andere clubs. Dit wordt door het bestuur verder opgevolgd.
  6. Indien dit gewenst kan een clublid beroep doen op alcoholgel die de groepsverantwoordelijke heeft, vb. bij herstelling van materiaal van een ander clublid. Met de club bieden we de mogelijkheid aan, het is de verantwoordelijkheid van het lid zelf om ook om te gaan met zijn/haar hygiëne.
  7. Neem papieren zakdoekjes mee in je achterzak om daarin je neus te snuiten. Spugen en snot wegblazen is op dit moment geen goed idee!
  8. Denk aan je andere groepsgenoten!

Het niet naleven van deze maatregelen kan leiden tot uitlsuiting!

Een verduidelijking van dit document komt er tijdens de online ledenvergadering op Pinkstermaandag omstreeks 20h00 en kan je hieronder meevolgen of door hier te klikken ( vanaf minuut 9 ongeveer )

Rob Van Pamel • 30/05/2020


Previous Post

Next Post