Vrije Wielertoeristen Geluveld

Enkele wistjedatje’s

Wist je dat je de kalender kan toevoegen aan je smartphone of op jouw PC thuis? Zo weet je altijd wanneer het vrije rit of een rit op locatie is! En via de evenementen agenda kan je de club-souper niet ‘dubbel’ boeken, handig toch ?!
De evenementen kalender alsook de kalender van elke ploeg kan je hier downloaden. Vervolgens kan je deze toevoegen aan je Google Agenda of Apple Agenda

Wist je dat je op onze webpagina bij het klikken op de start plaats in de agenda, Google Maps je vervolgens de weg toont naar de start plaats?

Wist je dat jouw geliefkoosde trainingsparcours ook kan gebruikt worden als vrije rit ? Stuur de gpx-file van je parcours door naar vwtgeluveld@gmail.com en we voegen het toe aan onze routes !

Wist je dat we VWT-Geluveld ook in Strava reeds op de kaart hebben gezet? Klik hier om lid te worden van onze club op Strava!

Wist je dat je zelf mededelingen of vragen kan stellen op onze Facebook groep? Zo kan je bvb vervoer afspreken om samen naar de start plaats van een fietsrit te komen, of eens polsen wie er zin heeft om een bepaalde klassieker te rijden, bvb Gent-Wevelgem enz.

Wist je dat het wistjedatje van hierboven ook voor de MTB Facebook groep van tel is?

Rob Van Pamel • 18/02/2019


Previous Post

Next Post