Vrije Wielertoeristen Geluveld

Afgelasting clubritten – Coronavirus

Beste clubleden

Als vereniging zien wij ons genoodzaakt alle adviezen, maatregelen en beslissingen van de verschillende overheden rond het coronavirus in acht te nemen.

Daarom gelasten we met veel spijt in het hart alle officiële zondags- en weekritten tot en met zondag 12 april 2020 af. De kampioenschappen worden ook tot en met die datum geschorst.

We kunnen tot die datum geen gemeentelijke zalen zoals de Kortekeer gebruiken.

Komende eigen activiteiten zoals de Lenterit (19/05) en de pop-up zomerbar (12 & 13/06) staan nog niet op de helling en volgen we verder op. Laat ons hopen dat onze cyclo-organisatie en VTT-organisatie kunnen doorgaan.

Dit weekend stond de Jempi Monseré Classic op het programma. Ondertussen liet de organisatie weten dat men ook dit evenement heeft afgelast. Wat andere organisaties zullen doen is nog koffiedik kijken. Het kan goed zijn dat bepaalde organisaties doorgaan en sommige worden geannuleerd. Alles kan opgevolgd worden op www.vbr-vlaanderen.be of bloggen.be/wtcvleiedal.

We zijn een grote club met leden van alle leeftijden, dus we willen alle risico’s vermijden. We moeten als leden en mens nu allemaal onze verantwoordelijkheid nemen en solidariteit tonen om dan allemaal gezond en wel binnen enkele weken opnieuw samen(!) op onze fiets te kruipen.

Rob Van Pamel • 13/03/2020


Previous Post

Next Post